MIRA TE DENTISTI/ ALB.CHAT Dating /Alba tv- easy credit/


Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.

TE Dentisti....


 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.

Pata probleme me dhembe pasi per shkak te pirjes se cigares me jane zverdhur.
i urrej dentistat  per shkak te eres qe vjen atje nga amallgami apo ku ta di une e me pengon gjithashtu edhe zhurma e asaj me te cilen ta gerryen dhembin etj.Ne fakt gjdo gje te dentisti e urrej.
Po e bena nje termin dhe vendosa te shkoj aty.
Kur ja duke pritur aty priste nje bukurosh me siguri italian apo diqka latin shum sipmatik.
u shiquam fshehurazi  e analizova prj kembeve deri ne maje ..ishte top..por pas pak qastesh erdhi nje ndihmese e mjekut  dhe e thirri ate se ekishte radhen.
mua me duhej te prisja ..me pershendeti dhe shkoi.
pas nja gjysem ora me thirren edhe mua..dhe ja dentisti qe e paramendoja  se do ishte ndonje plak ishte nje bukurosh i vertete...oh qme kalli te teren e harrova ate italianin apo qka ke ai.....atje   sepse ky dentisti ishte tipi imi..
oh me foli une isha si ne trans,,nuk e kuptoja gjdo fjale te tij..a po uluni zonjushe me tha..
oh ai kishte me minuta te fliste une se kisha kuptuar fare..kerkova falje dhe u ula..
gjdo prekje etij me sillte kenaqesi..doja tja kafshoja doren etij qe e futke ne goje te mi rrregullonte dhembet ..por duhej te permbahesha qe te mos me marrin per budallaqe..
sidoqofte ..mbaroi analiza edhembeve dhe me tha duhej edhe 6-7 here te vij.
E pranova me gezim dhe gati  gjdo jave 1 here me duhej te shkoja aty.
U vesha me gezim terminin tjeter dhe shkova aty.

perseri me mahniti buzqeshja etij dhe sharmi i tij gjerman.


  Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.

ne viziten e 3-te per qudi po shoh ndihmesja etij nuk ishte aty..ai ishte rregulluar dhe diqka vereja te ai pak turbulenca..mire u shtriva si gjithenje ne ate ulesen e tij ..dhe ja  fryma etij po behej gjithnje e me veshtire e ndjeja ..dhe ja ai ngadale vuri doren ne doren time....dhe shkonte lart  deri ne gjoksin tim..mua me ishte ndale fryma plotesisht..ai vazhdonte te me prekte ..ndal i thash ..ku po shkon......ku e ke ndihmesen tende ...e ka te lire sot..mu pergjigj..dhe vazhdonte te me prekte..une isha bere flake ....e lash te me prekte ..ndjeja kenaqesi te jashtazakonshem..dhe ai vazhdonte erdhi te gjoksi ..mi qliroi kopsat..dhe gjinjet e mij ishin dale jashte te fryre nga lezeti...ai filloi ti mi kafshoi me afsh....uh qfare lezeti..pastaj me gjuhe i iepinte rreth majes se gjinjeve..dhe vazhdonte her njeren here tjetren..keshtu ..pastaj u ul poshte dhe vazhdoi  poshte..te me lepinte deri ne p... tim qe ishte ber flake  nga lezeti..
Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.

  Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.


Ai filloi me gjuhen si gjarper te me lepinte thelle ne p... tim uh  qfare lezeti  doja te derdhesha   por ..nuk doja aq shpejt te mbaronte...ai filloi ti zdeshte pantollonat etij dhe ja ..e shfaqi  k.. etij...uh sa i embel qe mu duk..e kapa...e shtrengova... ee..lepijsha..e futke midis gjinjeve te mij...e pastaj  i hante ...mi puthke...mi kafshojke....e pastaj e futi ngadale  ne p...tim qe hante te terin..aty ne ulesen e dentistit  ai e rregulloi ulesen  ashtu qe te jem ma konfort dhe filli te me q.. me afsh..oh.....uhhhhhh...  ohhh..... uhhh  qfare lezeti...u me ne fund u derdha ai  e ndjejti.....dhe nxori  k... etij
dh mu derdh ne cica....uh nje kilo sperm e ndjeva ne gjinjet emij..
dhe pastaj ma shkeli syrin..shume emire ishe ..me tha..ti gjithashtu...dhe edhe sot takohemi...e se shpejti do fejohem me dentistin tim gjerman..........

Ju pershendes Mira Zürich


 Express Credit - Apply for your loan to meet your goals ...We offer the following:- Cheap personal loans of CHF 2,000 to CHF 250,000- Unemployment insurance rates choice- Constant Top-interest and consistent loan rates- Free editing and repayment at any timeThe loan calculator will help you in your decision regarding loan amount and term. It is important that you adjust the monthly payment your budget, so it does not become a burden in the long term. Use our online application to apply for a free and secure loan application and get a quick approval. We are happy to advise you without obligation.
LEXO TREGIME EROTIKE TE OLDER POST POSHTE..The unspoken wordsMove at the wrong time ,silent and plaintive are ,concern with history in mindcompassionately ...in this perverse world ,witnesses remained blind .Lot of waiting everlasting,at the wrong timengjoken words , melted pakuptimësia ,but scattered relicswith serpentine brilliance ,I have no value on the ruins .In Esperanto silent erudite ,stalled words ,as before Cicero enguwhen shpërprish nightmare dreams ,nor unwelcome mposhtëm murderous nightmares ,MADRIGALI took the veil of compassion .

 
trailWhite bread and red wine ,had long since laid in mahoganyeven when laws were thoroughly wooThe warriors raise flags of freedom ,at weddings and in weeping ,Welcome to crack the birthThe heir to the tower ,when leaking blood in the word Love Arethen and now , even today ,gods have blessed blood .

 
lightIn the spiritual universe ,Plotting life imagethe future ,three hundred wedding party .In his great-grandfathermortgage wash traces of goods ,seasons of lifeabandoned by time.Depleted joys ,frenzied voices ...in shpërprishje centuries ,November bleedingas the pace of fate ,for light beings .

 
Tower arbëroreIn the tower you cradle of infancy ,hope for hope in bird love you !Kindly sing ,Grow up , grow up image of happiness !Break the viewing of wild goodssupplication erase tracks ,stop pain pathways .The world is yours kid !A torrential river to be filled in ,The star appeared as light deity images .With love and hope possess the world !Do not let bitterness instead of weaponsKnow that tower cradle cradles them .

 
crate memoriesThe life kërrusi killed more goods ,motesh reflection on them ,in the farthest childhoodwhen love had spoken ,the white towerwhere hospitality and generosity weighed ,guest house deal for friendship ,çerep bread in brewing ...VOTRA distribute warmth ,mahogany admitted neatlyThe gilded hands grandmother ,love carrying bread flavorshijohej to the delight of the guests,grandchildren full ...Well , how strong was the tower !

 
In honor of LockeVardar edge used to see myself ,I say this part of nënqielli !River , eh river ,to be turbulent flows ,curly ...The furrowed brow as Locketired expectationsthe son , grandson ,recalls sharing ...How sad ,invitations to the tomb of unknownCorners of Europewhere love digestthe earth , language ,Locke honor .We took the riverwith turbulent waves as life !

 
seductionOn attract waves of life ,Where I first oil ,in Southeast Europeardent longing and love .Without inviting friends over our landswill never want ,or knitted mesh with weeping ,landscape as sad dreamer !

Fran Ukcama : Lyrics of ManushaqeTHAT violets spring forgive me
 
Amble mouth ,Sykthjellur the sky greenReflection njomëzor ,Buzagazin forgive me ,Spring forgive me ...Under the hardened stone ,April sun ,Bornajes the denjur ,Breasts listed is outside the beam radius ,A kiss shtalbe ,Spring forgive me !

 
Roe MODERRNITETIT crazyTo the modern ,The next time on,Lulore feeling like plum ,Plum intact ,Roe shathedhun pavement .Tranden sidewalks ,Windscreen in the window ,brushed window dressing ,With trembling buttock ,A mëshqerrëz ..Heifers models ,Come from ridges ,The city is trenohet ,The maddening all guys !

 
NO NO HOW YOUR LIPTwo leaf flower with dew ,Two cherries on mjes grains ,Red lips ,Bio was like a strawberry ,intoxication with dew ..Woah , youth with vices ,Where m ` was third ,But where hupe ,Now look a Rose ,And pshërtij ,And dihas `s red lips ..Now it `s edge on njomëzore ,One tablespoon honey is nothing left ,Lounge , an ice cream ,No Track , like your lip ,eyes closed , visualize visualize,and the dream ride !

Poems by Fehmi Ajvazi
 
Fehmi Ajvazi
 
SUN CITYHow little time has gone ThomasFrom your dream of dielltëOration is the old schemeThe gods hide somewhereHence our paganismThence forget your sadnessHowever Odysseus came n'ItakëPlanted a rainy era blackShe left after the demolition of betrayalMortgage for a new civilizationThe world faces ever s'ndryshoiAlready changed the ways of deathThomas dreams s'përfunduanAssassins already changed the faceThe pangopurit unwelcome reducedAt the heart of the earth dugSun to reach with handsGetting ripping off our lightBlindness of the world to increaseThomas ThomasHow little time has passedUnder the feet of centuriesUnder the cries of the needyTo a new world n'bulimUntil the time dilltëThat ever was heard ...Eingestellt von Haji Muhaxheri Keine um 15:36 Kommentar :Diesen Post per E- Mail versendenBlogThis ! FreigebenIn Facebook Twitter In freigebenFreitag , 15 . März 2013Poems by Adem GashiPOETIC blasphemyAIR( De Rada )A sea burial between amorphous over a skyKangjelat the goods here and thereAnd neutral deathSo what 's new white yearsIn white beard head LevarA portrait something to eatChildren draw on literary readingsVuajsh could have wound hungerAnd eternity in the air :The casting with an open sea basin varrtëThence onwards a kangjeleSpirit DEVARE not -It is the ancient paradiseWithin captivity air lyricFIRE( Fisher )Fire bubullak brafullojnë wordsThe bones are burned flesh and bloodAs wood burning lifeFire lit fuse soulIn a gentle slope malcieWhere bursts of wild goat skinPërbirohemi wordsWith lahutarin in BlackAs we were picked shades who does not narrate theWhat are people however people areAnd do not go out of the realm of fire veladontëWe burn the wholeIn addition to our spirit of Oso KukaSpirit he saves usOur Father Lahutar or earth or in heavenDeep in wild goat parchmentWATER( Lasgush )'re No saint nor devil away what does notWater shine Lake siteNothing you never got released even after deathKot say and write that you were deadSalt veins of our walks your thirstYour ruler of blankets and dog bracesSurreal picture with curly linesBeckett handYour head volcano bunkertëBreaks in each of usWhen we think of being a poet madnessfarYou are not a saint devilAnd no matter whether you live pretty much deadPeople want to live or dieIn captivity of your arraysAs water shineDo you like algae in the lake bottom" Manuscript burned " Rozafa , Pristina 2001
YES FRONT M'RRI Ali PodrimjaM'krisi mind the darkness issuebetween the Jane Trinesinvolved with a background paper with qi can put forth booksWith the old man said boneit's nottold me did not you tell young Sunni zenI was told not to cart for seven bloodsperendue beauty boneYes he has sung there bafsha gjamenthat has overcome swimming Akeroninwith dhimbten RiverYes m'rri opposite Ali PodrimjaDo you sitshtegit killed t'harrimit

EVENTS( For Mirko Gashi )This has happened in a remote weatherOne night we thought it was dayThe bit slaughtered by the hourWhile drinking stringsHe appeared again in the mist of vaporTimes as quick to publicly times as demonAnd give the auspice of great hatasëWe slaughtered againAgain he stood as beforeAnd legislate : No gods killedHe Albanian PoseidonAt some point in a drop of dewDisclosing the ocean of wisdomAnd the murder of SocratesIt was heEach of us reel of lonelinessAnd mercy on us as oracle :Faljau god of madness diseaseHere he saw the house keyTailed paradise is openAnd as before we have committed suicideHere I shall be here HeBy reading the pain of loneliness and guiltIn water wisdom_______________This poem was awarded the first prize in " Requiem for Mirko Gashi " , held in [ his tavern " Veranda " in Pristina , on 12 January 2000. It was published in the volume " manuscript burned " Rozafa , Pristina 2001
BETWEEN GLASSoutside is a stormwithin the storm makesI 'm inside or outsideglass betweenbursts weathered awayJockey surreal ç'shfaqje fytyrëvrerosurbetween stripes of clouds rabiesFree as a decline in physicalfig leaf fallsso the hurrythrives get aroundHidalgos 's got soul(11 August 2010)

HERE IT BECAME A WARHere was warmodern warfare with primitive toolswhere few people killedI totally human killedthan blood flowed toysThe notebooks books arraysblood memories in photo albumHere 's my son became a warwhere you and I VRAMwithout our presence without rankhero martyrnow look beyond the grave surfaceOur fossil shape of letters of woolThe shqyhemi the laughtermade a terrible war here nowMy sona truly epic warwhere heroes Deshmoret killersrequired to live together as we mythshumanitarian aid to the Westthe Eastmodern art with Cubist paintingsand we feel that if heavenparabota itself is chaoticwhere Eve instead of Adam's appleto give HIV virus( Immediately after the war , in July 1999 )
PrekaziIt is a village of the ordinaryWith Take beseSubstandard has clay seasonsPeople dream equallyWe gjysmegjumin the nightWhen caught the turkeys sing firstThe prose is grain cornSerials and blues evenings in TVAnd the dry drumollayou toldAn ordinary village is quite PrekaziSuch was and such will beI told you ...O Take I said nothing unwanted content beseThe unusual there appear immediatelyReally extraordinary happensWhen air circles upheaval
Loving infirmity2 . Before you comebefore you camewent clockwiseWaiting outside powerpassers- day sunbecame unrealYour image and the reception wasa funeral procession paradedbetween us went coldthen deathbefore you cameYour image came againthen Failure5 . Wind vërshëllente on asphaltvërshëllente wind on asphaltVIU was iuuu - she fled ikuuuwhere at - was distraught ask 'raise the voice ( hey ) heeeej - baritone of altvërshëllente wind on asphaltAncient disgusting language you dumbbring more bad news mixed with YelpThe only only onlyvërshëllente wind on asphaltVIU was the tenor of alt heeej"Working self-portrait " Rebirth , Pristina 1985THE MOON IS minefieldAgu kërthi Lazdranpërbirohet nbëpër fresh lëmashkun of darkness ,The signal is then given birth :sirens , barking dogs , titter of turkeysand , of courseTable alarm clock .I then rises wife ,official schedule has just awakening childrenwe are unemployed .After breakfast leave for school children ,leave us a good day , but Ihow to sink the day without directorWhen Monday is a minefield :its hourlycan crack a bomb of memories ,through every minute can light the tinderbox of dynamiteof a call -interrogated invitationthe police ,news of death ,Round table in a newspaper editorial .So I said ,Monday is a minefieldAt the turn of paradrekëslypsi ambush lay on a small newspaper vendor .Who can tell ,in the afternoon sleepa dream of mine can stay hiddenvided in the solitude of the turtle .Somewhere in the clockwise tangent timeas face to face in a matcha tear , a kiss or a smile .In an instantI can dischargewithin the orbit of the mined areaand leaves behind ,outpaceunwritten string tracks .__________________________
The Henrich NËSHTEPINE RegulationSometimes moon glittersAnd sometimes the moon shinesFaces that I love and norHorizontal screen brings me to memoryMasks cynical politicians play rolesScene of lifeSometimes even the moon shinesThe excessive and necessaryIn its permanenceThe poets terrible PertalleseSince we lie deserted islandorIn the hell that create themselvesGIRLS AND FLOWERS IN WINDOWSGirl and flowers in windowOr flowers and girlLack of woman womanIn my presenceThe seesaw rocked neglectfullyA flower girl at a windowFigure Duddy and consumed( German nor ugly nor beautiful )Sufficient motive for a lonely manFLOWERS lonelyGermanyNeither beautiful nor uglyonce the weekend comesWe aesthetic vetmineFlowers suicide or madas NarcissistComes to how to make a scandalFlowers solitaryare only for grave________________" Flowers of the desert " , Pristina Renaissance 2001Suppose you are ... [ 1 ]Suppose you are reading verses last nightnamely poetryon a veil had fallen lovedumpsHowl blubber in an addressno nameIt's not as colorful Khayyam :Qabej not stone ,search pilgrim heart ( poet ) , heartI read , I suppose , nothingthat was a little spiteful , vainSuch as , afterso this worldonce within the Human SoulThe sleeping demon awokeprofane , extremely naughty as the poet himselfWalt and cried as if afraid :I Uitmeni great , O America !Suppose you are ...Alba also can leave ,in solfexhon : doremifasollasieven if the lyrical raining !
 

Sod me Gjeçovi THAN Ç'MUJthe earth shakes ... I cann'dridhma airI also fell qiellnatThe s'kem to put forth again t'humbunzotynetrace your User : fjal'e shpirt'e heartFire shavings to my mind njasajqi sun light has takenwhere x yarn rraj'e gjytetniswhere fjal'e ban sake of burrnisn'vend n'kuvend n'Kanuqiellnat also can perceive the raI Bamut mountain areas of the mountain areawith fur without longsYour Emni ... but zotynefills us fills us fills us___________Janja , June 16, 2012
THE OCCURRENCE OF A demon form( Sermon )It is within each of us, HeDemon's sleepy , beautifulThe only self-sufficientAmong pyllnajës of human loneliness .It occurs when the confused welter ,When the white strands of thoughtNyjohen with black strands of greed .It is shade , shadeWith all the splendor of colorsThe gjithëkohshëm , non-existentDinners , lunchesWhen buds of human genius extinguished .Once, tired from the night bredhëritjetWhen the first turkeys sing -Fundbotës converts ,He could turn out people babëzitëLabyrinths of the brain ,The man stuck insideThe only self-sufficient .Other devils finelyWaking up in the morning togetherThe rounds start badgeringJust as the people of my homeMy neighborhood ,My city ,To my country I have not .
ROB I XANUNOption I.Now you mshel m'ke seven locksYou hide my seven keysThe NAND nandëdhetë hast brought me liesThe bar -bound m'dhanë qetsior night without eatingday or widowednji askunvendi where flies iron conmkatin ask the other s'gjajt'moçmin fault but njatëI still burn dashnijet n'dekëgreat goddashnijet xanun slave qindrojM'ba hall not to kill anyoneOption II .seven have locked my doorYou wasted my keysgarden of the old dreamninety nine diseases hast brought mewhat other gift or punishmentMonday night gave me even with raiseseven after sun burnI am not sleeping inthe delirium of guilt without faultthey say lovegreat godzemërvrari not kill anyoneOption III .You have seven closed door latchesninety disease cast me in staturem'ia not open heart aortaneither wave nor Drin old seaI do not sleep awakens watchingsneither day nor night of my foreignëndërrkotja somewhat wastedlet me love orphansTantalli as thirst burnI Sizif with a new stonebake bake your fires'vret man is shpirtvrari
KUNDËRHIMN FOR FREEDOMMY SPACE OF FREEDOMSo freeHow to move to the realm of deathunimpededTo kiss them on the black eyes and black darknesslovedEverything took lightOh , how are enslaving more free spaceGraves of those missingThe eyes are but dielltëHaving committed suicide daysAs monks skepticalEntering the new calendarÇ't'i do this open spaceBoshi light and sterileFREEDOM OF MY TIMEI press the unbridled mareOver writings censoredAs the meadow nostalgiaEverything that is nameless andIn addition to the pain of missing ribNow days without names are datesFreedom under the tyrannyMy time catching colorlessIf the time sequence mareAnd I 'm quite freeTo saddle futilityPoems that I read as due to the Urim29 .' The dawn suell kingjet m'a t'ngrimunHis two pieces n'syt'e qjélleç'm'u stopped just opened the gatesDish launches k'saj where the sunGJA s'piptin or mountain zog'ino snow fell soil págjánji n'kujtim horse but trok'it'rrahme bring my hand t'zemrësnd'rroi time that had to m'thanunLady went n'kremte K'shnéllashZanu honor as snares zog'iSunni thelltí tears drippedsite ' said the stain leftabout sparks from the leaves but vrragëner'e dimnit m'a throws fjollënThe m'a adds the wound dhimtens'thot heart told me what m'erdhk'saj mouth is a curse -boundftyrës dropped my yellow qehrjaas put forth forgotten ' orphannji hall deliberations night m'pruniEntering trip over m'a l' dimmed by qjéllaKang nji oil- stone of drunisaid Lady t afford to bypass K'shnélla

Apples of paintings BETWEEN decayed leavesOne site of Christ's blood redNext tailed among the decaying leavesGod is perfect aestheticsI find beautyIn my pain and hurtHow bad did I do not murderOh pluck them from branchTogether with my old daysAnd then the kryqëzoheshaAs innocent martyrAt night qengelin buzëplasurHOUSE IN VILLAGEGreat grudge between black plumOn grudge againstI 'm the prodigal son ,Your corridors with light hënësineDo not make my insomnia FriendsEven open the door, did not you tellHajnisht nights will come with rimeAnd with rats will crumble boredomAs gum europeFinallySleepless NightSmall fights will lead fortuneHere's a picture of the House of Heinrich RegulationFrom the House of the Dead Fjodorit( A souvenir )He unshaven Old Man I
With your merchandise abandoned